Good news Sanctuary bliver en del af yfc

Velkommen i YFC-familien til Sanctuary Denmark

Metalnetværket Sanctuary Denmark bliver en lokalgruppe under YFC

En ny lokalgruppe under YFC sætter spot på den kristne metalmusik. Metalnetværket Sanctuary Denmark, der arrangerer metalkoncerter, undervisning og sociale arrangementer om metalmusik, har nemlig valgt at blive en del af YFC.

”Det engagement og den passion, som YFC har for at møde unge mennesker med Jesus, glæder vi os til at være en del af, og vi glæder os til at kunne trække på det know-how, som YFC har inden for at undervise og arrangere fede events, siger Joshua Poulsen, der bliver kasserer i Sanctuary Denmark lokalgruppen.

Sanctuary er en tværkirkelig bevægelse, som er startet af den amerikanske præst pastor Bob Beeman. I dag findes der Sanctuary fælleskaber i blandt andet Holland, Tyskland og Norge.  Sanctuary Denmark har blandt andet stået bag Green Light District Festival, en festival, der var dedikeret til den kristne metalmusik.

Ønsker at møde unge med et fællesskab

”Vi ønsker gennem metalmusikken at møde unge uden fordømmelse og give dem et fællesskab. Derfor passer vi godt ind i YFC’s arbejde, siger Joshua Poulsen.

At være et inkluderende fællesskab står centralt for Sanctuary Denmark. Sanctuary skal i den sammenhæng forstås som et åndeligt helle, hvor der plads til alle uanset, om man er kristen eller bare elsker metalmusik.

En del af de engagerede i Sanctuary Denmark er allerede kendte ansigter i Youth for Christ. Blandt andre frivilligansatte Ebbe Ryberg og Asbjørn Brokhøj og YFC’s booker Jakob Langvad er med i metalfællesskabet.

YFC og Sanctuary Denmark arrangerede sammen Behold the Fire turnéen, der i slutningen af oktober var rundt på tre kristne efterskoler og fortælle om og spille metalmusik. Efter det samarbejde stod det klart, at YFC og Sanctuary i fællesskab kunne udrette en hel masse.

Joshua Poulsen håber, at ved at være en del af YFC kan Sanctuary Denmark kan nå længere ud med sit budskab.

”Vi ønsker at finde de unge, der har den samme interesse for metalmusik som os. Gennem YFC’s kontakter med blandt andet efterskoler vil vi kunne møde disse unge med et fællesskab, hvor metalmusik og tro kan høre sammen, fortæller Joshua Poulsen, der selv er med i det kristne metalband Ascendant.