Bestyrelse

Vores bestyrelse er YFCs rygraden. De arbejder strategisk og ansvarligt for at forvalte vores midler og muligheder bedst muligt.
De brænder hver især for at danske unge må høre om Gud, læs nedenfor hvad de selv skriver.

Allan Axelsen
Formand
Læge

“Jeg brænder for at unge må mødes i øjenhøjde, af mennesker som vil dem og kan fortælle dem om Jesus.

I min fritid bruger jeg tid på min kirke Aarhus Valgmenighed, venner, denne bestyrelse og nyder en god whisky.”

Thea Mukai
Næstformand
Cand.pæd.ant.

Jeg brænder for at unge skal få at vide og forstå, at Gud godt gider at være sammen med dem lige meget, hvem de er eller hvordan de har det.

I min fritid bruger jeg tid på et speciale, og når det er afleveret til august, skal jeg gå hjemme og passe mit nyeste skud på stammen.

Thomas Balle Roswall
Kasserer
Lærer

“Jeg er medlem af YFCs bestyrelse, fordi jeg brænder for at unge må møde Gud. Som ganske ung deltog jeg på en del RockSolid-events, og jeg husker, at det betød meget at møde voksne, som tog os alvorligt ved at tale om Gud på en sjov og vedkommende måde. Siden har jeg som leder været en del at netværket af RockSolid-klubber og gjort brug af den inspiration, der er i det, og jeg har set, hvordan hundredevis af elever har lyttet intenst mens evangeliet blev delt af YFC-bands på deres skole, ligesom jeg efterfølgende har talt med nogle af dem om, at de er kommet til tro gennem dette møde. Til daglig er jeg lærer, lystfisker, en ørn i et køkken, glad for gode øl, fodbold (mest i TV,indrømmet) og film, far og eksiljyde i Hovedstaden.”
31634034

Morten Meiner
Sekretær
Sognepræst i Skarrild og Karstoft

Kirken skal gerne kunne rumme alle generationer. Jeg brænder for, at også de unge må finde en plads i det fællesskab, der er så vigtigt for troens liv.

Ud over at være sammen med familien går det meste af min fritid med at skrive sange og spille musik, bl.a. som guitarist i bandet Cair Paravel

97196004

Mikkel Pedersen
Menig medlem
Byggeleder & Formand for Væftet

Jeg brænder for at skabe kreative, udfordrende og rummelige rammer hvor børn og unge kan have det sjovt og møde kristne der gerne deler tro og liv.

I min fritid bruger jeg tid på familie, venner, musik, husrenovering og en del frivilligt arbejde i Værftet..

40197313

Aksel Christensen
Kasserer

aksel.christensen@gmail.com

Rasmus Ebild
Rock Solid Landsleder
Fastansat

“Jeg brænder for, at unge skal opleve en levende og glad Gud, som elsker dem!”

I min fritid er jeg: Tryllekunstner, hygger med mine 4 børn og elsker vandsport og fart.

rasmus@yfc.dk
+45 25 23 43 45

David Laadal Mortensen
Landsleder
Fastansat

“Jeg brænder for, at YFC må være en spydspids, som insisterer på at præsentere troen på Gud som en ressource og et fundament for unge. For mig er det også påtrængende nødvendigt at sætte det at være forbilleder og forældre for unge, på dagsordenen.

Min fritid tager jeg på vildmarksture og gerne med mine børn, prøver at holde kroppen igang med løb og svømning og laver bål i haven med min dejlige familie.”

david@yfc.dk
+45 28 86 98 77