Medarbejdere

Fastansat / Frivillig

David Laadal Mortensen
Landsleder
Fastansat

“Jeg brænder for, at YFC må være en spydspids som insisterer på at præsentere troen på Gud som en ressource og et fundament for unge. For mig er det også påtrængende nødvendigt at sætte det at være forbilleder og forældre for unge på dagsordenen.

I min fritid tager jeg på vildmarksture og gerne med mine børn, prøver at holde kroppen igang med løb og svømning og laver bål i haven med min dejlige familie.”

david@yfc.dk
+45 28 68 98 77

Rasmus Ebild
Rock Solid Landsleder
Fastansat

“Jeg brænder for, at unge skal opleve en levende og glad Gud som elsker dem!”

I min fritid er jeg: Tryllekunstner, hygger med mine 4 børn og elsker vandsport og fart.

rasmus@yfc.dk
+45 25 23 43 45

Dorthe Pedersen
Konsulent på Bornholm med fokus på Værftet

Fastansat

“Jeg brænder for at være en del af andre menneskers liv, lave fede ting med både børn og voksne – unge og gamle- fattige og rige – flygtninge og pæredanske – troende og ikke troende – for tænk, hvis jeg kan få lov til at være med til at gøre en forskel i et andet menneskes liv!”

 
I min fritid passer jeg mine børn, mine dyr og laver mad til familien, og hvem der ellers måtte komme forbi – alt derhjemme nyder jeg!

vaerftet@yfc.dk
+45 22 74 91 61

Emil Rindom Hansen
Eventmedarbejder Østjylland
Studenteransat 12 timer pr uge

“Jeg brænder for, at unge mennesker må få et personligt møde med Gud. Gennem relevante og indholdsfyldte events håber jeg, at vi kan gøre det klart, at Jesus har kærlighed og håb for alle.”

Til daglig studerer jeg teologi på Aarhus Universitet. Ellers bruger jeg min fritid på at spille fodbold og at være sammen med mine venner.

emil@yfc.dk

Charlotte Lundgaard
Frokostanretter og Rengøringshjælp
Frivillig ansat

“Jeg brænder for at give mine kolleger nogle dejlige omgivelser at arbejde i, hvor lokalerne er rengjorte, og frokosten er serveret, så fundamentet er lagt for, at de kan lave deres arbejde.

I min fritid bruger jeg tid på Børnekirke i Aarhus Valgmenighed, Kaliber, madlavning og venner.”

charlotte@yfc.dk

Karol Hlava
Bogholder og administrator

karol@yfc.dk